tisdag 26 januari 2010

Sju år passerar revy....

Idag för sju år sen låg man med benen isär (inga detaljer) och tryckte, tryckte och tryckte för kung och fosterland med en lustgasmask hårt fastklistrad i fejset. Var helt övertygad om att bebisen aldrig skulle komma ut men till slut ploppade hon ut, den jag var helt säker på skulle heta Otto. Men det var ju en liten blå Molly..... med svart, långt hår och ja, lite blå var hon.

7 år senare är födelsedagskalaset över sedan några timmar. Den bästa presenten för en 7-årig flicka är uppenbarligen en knallröd Nintendo DSi, nyaste varianten, införskaffad från Sverige!Ganska jobbigt för en 4,5-åring att acceptera att man inte har en chans att "komma till" på den där Nintendon... Kalas för 11 barn med sedvanlig skattjakt och pyjamas var temat för i år. De flesta föräldrar stannar inte kvar längre utan är nöjda med att kunna göra ärenden några timmar.

Och så en härlig födelsedagspresent för hela familjen Hertel som drabbats av löss! Aldrig i mitt 41-åriga liv har detta skett, ej heller för make och barn. Men alltid ska man ju göra nya upptäckte här i livet och det har vi nu gjort med besked. Luskamning 2 ggr/dag då det inte finns pålitliga lusmedel här (jo, fast de är från Indien och är klassade som naturfarliga nervgifter, so I don't thiiiink so!). Nu har mamma och pappa lovat att skicka från Sverige med kuriren, vi hoppas vi får det på tisdag...usch och fy säger jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar