onsdag 5 mars 2008

Bilharzia

Testresultaten har kommit för Medi. Det var inte gula febern eller malaria som Medis doktor sa. Det var istället långt gången bilharzia. Doktorn misstänkte även hepatit A men det var det inte. Skönt att det ”bara” var bilharzia. Detta får man om man kommer i kontakt med sötvatten som det bor en viss typ av snäcka i, t.ex Victoriasjön. Får bilharzia vara obehandlad så angriper det och slår ut människans lever. Nu har Medi fått tabletter så det ska bli bättre.

Byggde på staketet ytterligare. Observerade hundarna när de var instängda. Äntligen!, nu försökte de hoppa över men lyckades inte, jippi! Men säg den lycka som varar för evigt. Nala hittade ett litet kryphål. Slog ned några pinnar framför hålet och så!, nu är det klart. En säker hundgård där hundarna kan vara. Nja, säker och säker, jag vågar inte ropa hej ännu, framtiden får utvisa om syskonen Houdini lyckas att ta sig ut och gör de det så säljer vi dem till en cirkus.

Ikväll var det mottagning på residenset igen. Mycket trevligt. Kände att jag har kommit in i det sociala livet på ett helt annat sätt nu. Står mer på egna ben och har egna kontakter och personer som jag känner, dvs jag behöver inte hålla Ulrika i kjolen (som våra barn) så mycket längre. Maten var som alltid hos Anders och Annamaria god. Vi fick lax-snittar! Wow, svensk lax, det var grejer det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar